top of page

PROFESSIONELE BEGELEIDING VAN UW EIGEN PERSONAL TRAINER

Ons team bestaat uit volledig geaccrediteerde en gediplomeerde instructeurs en personal trainers. Onze instructeurs, trainers en fitnesscoaches beschikken over een jarenlange ervaring in fitness, personal training en voedingsadvies. Wij zijn er zeker van dat u een trainer zult vinden wiens stijl en persoonlijkheid goed past bij u en uw fitnessdoelstellingen.

Ivo & Bea zijn de oprichters van Active Outdoorsports. Ons motto is verantwoord sporten met veel plezier en voornamelijk in de gezonde buitenlucht! Wij hebben al jaren ervaring met verschillende outdoorfitness-, bootcamp- en voorbereidende lessen op onder meer obstakel runs zoals MudMasters en de Strong Viking Run. Onze passie is om mensen te stimuleren en te motiveren hun persoonlijke en fysieke grenzen te verkennen. Wij zijn echte buitensportliefhebbers en delen onze passie graag met anderen.

WAAROM PERSONAL TRAINING?

Klanten winnen, medewerkers motiveren, concurrenten verslaan, leveranciers sturen, aandeelhouders aantrekken, toezichthouders tevredenstellen, media beïnvloeden, waardevolle momenten met uw gezin, familie en vrienden delen... Het vraagt tijd en energie. Om voldoende energie over alle stakeholders te balanceren, moet u voldoende tijd voor uzelf reserveren om deze energie op te bouwen.

 

U heeft succes. En u wilt dat behouden en zelfs vergroten. Hoe doet u dat? Door continu voorop te lopen. Met kennis, competenties en gedrag. Om in deze concurrerende tijden de beste te blijven, is het werken aan IQ en EQ niet genoeg. U heeft ook de vitaliteit nodig om het beste uit uzelf en anderen te halen. Tijd dus om aan uw phQ te werken. Natuurlijk haalt u daar ook de beste professionals voor naar binnen. Om te helpen bij het realiseren van uw persoonlijke doelen. U heeft al een personal trainer? En heeft u dan ook al een personal fitness professional die de laatste wetenschappelijke inzichten toepast? Iemand die u helpt om de kracht te behouden en te vergroten om succesvol te zijn en blijven?

Kosten:

 

Een personal training sessie inclusief conditietest en trainingsplan kost u slechts 49 euro (excl. btw) per sessie. 

Uiteraard maken wij ook op maat een persoonlijk voedingsschema, afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Een op maat gemaakt voedingsschema , waarmee u vervolgens vanzelf aan de slag gaat kost slechts 59 euro (excl btw). Het voedingsschema is inclusief maandplan en recepten. 

KINDERBOOTCAMP

Iedereen weet dat elk kind voldoende moet bewegen en dat dit niet altijd even gemakkelijk is in de tijd van computers en televisie.
De Kinderbootcamp van Active Outdoorsports is een leuke manier om kinderen in beweging te krijgen in de buitenlucht. Het is een veilige en uiterste nuttige manier om jouw kind samen met andere kinderen te laten bewegen in de frisse buitenlucht in de duinen van Bloemendaal.

Wat kun je verwachten van de Kinderbootcamp?

Tijdens de kinderbootcamp werken we met verschillende thema’s en groepsopdrachten. Centraal staat natuurlijk de FUN! Het plezier hebben in het buiten zijn voor uw kind. Veel spelvormen en estafettes komen aan bod waarbij naast plezier en het sociale aspect er gewerkt wordt aan de algehele conditie van uw kind.

Ook verzorgen wij trainingen en teambuildingstrainingen voor sportverenigingen, scouting. Voor meer info mail ons op info@activeoutdoorsports.nl
Alles staat onder begeleiding van professionele ervaren trainers van Active Outdoorsports.

Wanneer: Zondag om de week
Tijd: 9:30
Locatie: Bleek & Berg duinen van Bloemendaal
Leeftijd: 6-12 jaar (jongere kinderen kunnen in overleg meedoen onder begeleiding van een volwassene)

Ouders zijn van harte welkom om mee te doen, te kijken of gewoon zelf te bootcampen tijdens de reguliere zondag bootcamples.
Kosten: introductieprijs van 20 euro voor 3 lessen; wil/kan je maar 1 les komen kost het 8 euro per kind.

MEEDOEN? Stuur snel een mailtje naar info@activeoutdoorsports.nl 


VOL=VOL

BEDRIJFSEVENEMENTEN EN TEAMBUILDING

Naast personal training en kinderbootcamp, organiseren wij ook sportieve activiteiten voor uw bedrijf of organisatie, familie en vrienden.

Onze trainers zijn expert op het gebied van bedrijfsevenementen. Wij organiseren diverse sportieve evenementen voor uw bedrijf en/of vrienden. In overleg met u stellen wij een programma samen. Dit kan al vanaf 10 euro per persoon!! 

Sportieve bedrijfsuitjes zijn het medium om het onderlinge contact tussen alle medewerkers te vergroten.

Wij stellen op basis van uw wensen een programma vast. Daarbij zijn alle sportieve activiteiten mogelijk denk aan zeeraften, klimmen, bootcampen, zeilen, roeien; niets is te gek!  

Verder organiseren wij, indien u dit wenst, ook vervoer en catering (op locatie) voor het gehele personeel.

Alle evenementen zijn denkbaar zoals een prive bootcamp met vrienden, een kinderpartijtje of een trailrun. Wij voorzien graag in uw wensen!

Neem voor alle mogelijkheden contact op via info@activeoutdoorsports.nl

10.jpg
IMG_4468_2.JPG
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page